Nyhed: Havkajak i Augustenborg Roklub

Havkajak video, se den her:

Augustenborg Roklub har fået kajakfeber og har oprettet en helt ny havkajakafdeling med 9 nye, flotte havkajakker. Kom og få en gratis prøvetur, når sæsonen 2023 starter i april. Men pas på, det smitter!

Havkajak-sporten er den perfekte kombination af naturoplevelser, motion og afslapning. Og sidst men ikke mindst – fællesskab og sammenhold. Så hvis du har en lille kajakroer i maven eller har lyst til gode naturoplevelser langs kysten i godt selskab, så kom forbi Augustenborg Roklub onsdag den 19. april kl. 18.00 eller en af de følgende onsdage i sæsonen.

Kajakafdelingens nyuddannede klubinstruktør Thomas tager godt imod alle interesserede, både erfarne kajakroere og nybegyndere.

Men er det ikke både svært og farligt at ro i havkajak? Nej. Havkajakken er den mest stabile kajaktype, og efter en kort tilvænning finder man hurtigt balancen. Vi har havkajakker i tre forskellige størrelser Boreal Design Baffin P1, P2 og P3 (op til 135 kg).

Havkajakafdelingen kan tilbyde:

9 sprit nye havkajakker med alt sikkerhedsudstyr såsom svømmevest, overtræk, pagajflyder, lænse pumpe, osv.

Læs mere om hvilken type og størrelser vi præcis råder over her:

Tre gratis prøveture før du melder dig ind – se kontingentet:

Instruktionsforløb til fri-roning (IPP2/DGI Havkajak Egenfærdighed A).

Kajakture på fjorden med hyggelige pauser på lokale strande, hvor der nydes medbragt forplejning.

Kajakture til andre destinationer i Sønderjylland.

I vinterhalvåret har klubben tid i Humlehøjhallen hver tirsdag kl. 21.00-22.00, hvor der kan øves selvredning og makkerredning samt aflægges svømmeprøve (300 meter).

Se også klubbens kajakreglement for nærmere oplysninger:

Vi glæder os til at byde dig velkommen som nyt medlem i klubben!

Kontakt kajakafdelingen for nærmere oplysninger: Thomas Myllerup, tlf. 52 11 40 82, e-mail: tm[snabel_a]sprogtek[punktum]dk

Video fra Åbent Hus for Havkajak (2021) og Havkajak-intro (2022) i samarbejde med DGI:

Se den her: