Gæsteroere

Overnatning:

Roere fra andre roklubber, der er på rotur gennem vort dejlige farvand, kan træffe aftale om overnatning/er med:

Vilhelm Schmidt, tlf. 74 47 21 49 - mobil 22 95 68 81, eller
Jesper Christensen, tlf. 21 77 41 68

eller ved udfyldelse af kontaktformularen på forsiden

Gæster kan overnatte i såvel klublokalet som bådhallen. Der kan endvidere, under skyldig hensyn til vores dejlige natur, slås telte op på den åbne plads på vestsiden af klubhuset.

Pris: kr. 50,-/person/døgn.

Kontakt os, og hør om der er ledig plads, og om hvordan du får adgang til klubhuset. I højsæsonen kan det forekomme, at der er overnattende gæster fra flere klubber.

Leje af både:

Det er muligt at leje 2- og 4-åres inriggere i Augustenborg Roklub. Betingelsen er dog, at mindst 1 person i hver båd er i besiddelse af langtursstyrmandsbevis, udstedt af DFfR.

Prisen er:

2-åres: 1 dag, kr. 165,- 1 uge, kr.    825,-
4-åres: 1 dag, kr. 275,- 1 uge, kr. 1.375,-

Aftale om leje, og eventuel overnatning i forbindelse hermed, skal træffes med:

Materielforvalter Jan S. Gregersen, tlf. 40 33 44 19.

eller ved udfyldelse af kontaktformularen på forsiden

Info som vore gæster måske vil finde nyttig:

Klubhusets position: N  54 grader 56,525 min  /  Ø  09 grader 51,345 min

OBS: Vi har en del store sten i vort rofarvand. Klik her for mere info.

På linket herunder kan du læse lidt om Augustenborg Slotspark (det er dér klubhuset er placeret):