Rovagten:

Onsdag, lige uger: Jesper

Onsdag, ulige uger: Flemming

OBS:  SELV OM DU IKKE ER MEDLEM

er du altid velkommen til en uforpligtende prøvetur

mandage og tirsdage kl. 18:30

Januar

Hver tirsdag kl 21:10: Mulighed for 1 times svømning i Humlehøjhallen, Sønderborg (der opfordres til at aftale kørehold deltagerne imellem).

Husk at aflægge svømmeprøve, hvis du vil på langtur i sommer. Kontakt rochefen forinden.

Februar

Marts

Mandag den 6. kl. 19.00: Generalforsamling afholdes i klubhuset. Dagsorden udsendes særskilt.

April

Lørdag den 8.: Standerhejsning kl. 13:00. Mødetid kl. 10:00 - husk arbejdstøjet !
Husk en madpakke, hvis du ikke kan vente til kl. 13. Klubben giver drikkevarerne.

Mandag den 8.: Åbent hus kl. 18:30 - 20:00

Tirsdag den 9.: Åbent hus 09:30 - 11:00 og 18:30 - 20:00

Fredag den 9.: Døgnroning starter kl. 15:00

Onsdag den 28.: Pølsetur til Stolbroløkke / Katholm

Søndag den 16.: Istur til Ballebro / Sønderborg - afhængig af vejret

Lørdag den 29.: Vi er arrangør af en madpakketur med deltagelse fra Synnejysk og Sydjysk Ronetværk. Turen går til den store spejderlejr ved Sønderborg.

Se også "Madpakketure" øverst på siden.

August

Mandag den 7.: Måneskinstur. Der er fuldmåne kl. 20:13 - vi håber at se den "grønne ost".

Lørdag den 19.:  Kanindåb. Nærmere info følger.

Lørdag den 9.: Løvfaldstur med Riisskov Roklub. Nærmere info følger.

Lørdag den 28.: Standerstrygning kl. 13:00 - mødetid 10:00. Husk arbejdstøjet !

Under udarbejdelse

Under udarbejdelse